Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

War for the Planet of the Apes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Rau­hal­li­sen verk­kai­ses­ti ete­nevä näytös vie Ce­sa­ril­ta per­heen ja heittää ko­ko köö­rin gu­la­gia muis­tut­ta­val­le van­ki­lei­ril­le kolk­koon vuo­ris­toon.

Rau­hal­li­sen verk­kai­ses­ti ete­nevä näytös vie Ce­sa­ril­ta per­heen ja heittää ko­ko köö­rin gu­la­gia muis­tut­ta­val­le van­ki­lei­ril­le kolk­koon vuo­ris­toon.
Miljööltään hui­kea seik­kai­lu kääntää elo­ku­vis­sa kes­kimää­rin näh­dyn pe­rin­tei­sen ih­mi­nen vs. eläi­met -a­se­tel­man pää­lael­leen, ku­ten tähän saa­gaan kuu­luu, ja heittäy­tyy it­se­riit­toi­sel­le tut­ki­mus­mat­kal­le in­hi­mil­li­syy­den ra­ja­maas­toon. Kar­keal­la kä­dellä piir­re­tyt ih­mi­set edus­ta­vat tässä pa­huut­ta ja aja­tuk­sel­la hönkäi­levät api­nat sitä sor­ret­tua osa­puol­ta, jon­ka kär­si­mys täy­tyy hy­vittää en­nem­min tai myö­hem­min.
Ko­vin mus­ta­val­koi­nen ja syn­nynnäi­sen fi­lo­so­fi­nen ee­pos käyn­nis­tyy hi­taas­ti, ja ete­nee sit­ten­kin ko­ros­te­tun hi­das­ve­toi­ses­ti, mut­ta tar­joaa tästä huo­li­mat­ta mie­len­kin­toi­sen aja­tus­lei­kin saa­gan­sa jat­kok­si.

Kuva & ääni

Huikea kuva on valtaosin lumoavan terävä ja värimaailmaaltaan elävä. Näin siitä huolimatta, että kyse on ilmeisesti 2K-tasossa masteroidusta elokuvasta, joka ei siten yllä puhtain jauhoin 4K-tasolle. Jokunen yksittäinen otos näyttääkin kieltämättä HD:ltä, mutta pääosin jälki on vaikuttavaa. Myös HDR-väritoisto on näyttävästi kohdillaan sateisten metsien ja lumen peittämien kolhojen vuorenhuippujen tulkkina.

Ekstrat

4K-version ekstroihin on taltioitu ohjaajan kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämältä HD-versiolta löytyy lisäksi mm. poistettuja kohtauksia ja koosteita. (IJ)
28/11/2017

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740542

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy