Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Do-Over

Elokuva:

Elokuva

A­dam Sand­ler ja Da­vid Spa­de viih­dyttävät pir­teässä hu­pai­lus­sa, jos­sa mie­het jättävät tyl­sis­ty­neet elämänsä taak­seen la­vas­ta­mal­la kuo­le­man­sa ja ot­ta­mal­la uu­det iden­ti­tee­tit.

A­dam Sand­ler ja Da­vid Spa­de viih­dyttävät pir­teässä hu­pai­lus­sa, jos­sa mie­het jättävät tyl­sis­ty­neet elämänsä taak­seen la­vas­ta­mal­la kuo­le­man­sa ja ot­ta­mal­la uu­det iden­ti­tee­tit. Kun vielä mu­kaan tart­tuu yllättäen rop­pa­kau­pal­la ra­haa niin uu­den elämän aloit­ta­mi­nen näyttää va­loi­sal­ta. Näin sii­hen saak­ka kun­nes men­nei­syys al­kaa kol­kut­te­le­maan ja ka­ve­ruk­set jou­tu­vat sel­vit­te­lemään sot­ku­jaan.
Do-O­ve­rin no­pea­tem­poi­suus pitää mie­len­kiin­non yllä sil­loin kun juo­ni tun­tuu pin­nal­li­sem­mal­ta kuin puo­litäy­si am­me. Vauh­ti­seik­kai­lu nou­dat­taa Sand­le­rin tut­tu­ja kaa­vo­ja tör­ky­huu­mo­rin ja jär­jettö­myyk­sien ilo­tu­li­tuk­se­na. Näil­le il­mei­ses­ti löy­tyy enemmän ti­laus­ta kuin Sand­le­rin draa­ma­lef­foil­le, jot­ka ovat ol­leet sel­keäs­ti mie­lekkääm­piä ta­ri­noi­ta ja tul­kin­to­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. (EM)
18/06/2016

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy