Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murha Sandhamnissa - 7. kausi (levy 1)

Morden i Sandham 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vi­ve­ca Ste­nin kir­jaan poh­jau­tu­va ja sitä il­mei­ses­ti la­ven­ta­va po­lii­si­sar­ja seu­raa Sand­ham­nin pik­ku­kau­pun­gin eloa huu­mei­den, pe­li­vel­ko­jen ja mur­hien pai­nees­sa.

Vi­ve­ca Ste­nin kir­jaan poh­jau­tu­va ja sitä il­mei­ses­ti la­ven­ta­va po­lii­si­sar­ja seu­raa Sand­ham­nin pik­ku­kau­pun­gin eloa huu­mei­den, pe­li­vel­ko­jen ja mur­hien pai­nees­sa. Lup­sak­ka dek­ka­ri hyö­tyy pik­ku­kau­pun­gin pik­to­res­kis­ta ran­ta­miljööstä ja ih­mi­sen­ko­koi­sik­si skaa­la­tuis­ta ta­pauk­sis­ta, jot­ka voi­si us­koa osak­si ta­pah­tu­ma­paik­kaan­sa.
Ko­ti­maas­saan Ruot­sis­sa jo 8. kau­del­le ennättä­nyt sar­ja mais­tuu elol­taan us­kot­ta­val­ta ja ta­pauk­sil­taan pas­se­lin kiin­nos­ta­val­ta. Ker­ron­nan sä­vy löytää se­kin hyvän verk­kai­sen ot­teen, jol­la on enemmän yh­teistä brit­ti­dek­ka­rei­den kans­sa kuin Ame­ri­kan serk­ku­jen­sa kans­sa. Ote ei ole graa­fi­nen ja ta­ri­nat eivät ole kar­mai­se­via, jo­ten ikä­ra­ja k-12 on pe­rus­tel­tu.
Seit­semän­nen kau­den neljä elo­ku­va­mit­tais­ta jak­soa on jaet­tu kah­del­le erik­seen jul­kais­tul­le le­vyl­le, jois­ta tässä nähdään jak­sot ”­Si­ni­set val­heet” (87 min.) ja ”­Kak­so­set” (87 min.).

Kuva

Hyvä audiovisuaalinen kuosi näyttää nätiltä ja kuulostaa iskevältä. Sarjan tunnelmallisesti valaistut miljööt ovat elävämpiä kuin Ikean flatpackit ja näyttävämmin valaistuja ja kuvattuja kuin keskikastin elokuvassa.

Ääni

Ääniraita antaa luonnollisesti dialogille paljon tilaa, mutta silloin tällöin myös potkua löytyy kivasti. Asiallinen ääniraita kaikin puolin.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
24/03/2021

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 174 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018018082

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy