Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Edge of Winter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ka­na­da­lai­nen jännä­ri isästä, jon­ka vii­mei­set var­paat ir­toa­vat rai­teil­ta kun tämä metsä­reis­sul­la kuu­lee exänsä vievän lap­set pois maas­ta.

Ka­na­da­lai­nen jännä­ri isästä (Joel Kin­na­man), jon­ka vii­mei­set var­paat ir­toa­vat rai­teil­ta kun tämä metsä­reis­sul­la kuu­lee exänsä vievän lap­set pois maas­ta. Hi­das­tet­tu­na ju­na­ko­la­ri­na ete­nevä elo­ku­va si­joit­tuu lu­mi­seen erä­maa­han, missä po­jat jäävät suo­je­le­van isänsä ar­moil­le.
Tämä ei ole "­Pii­nan" ve­roi­nen jännä­ri, eikä draa­ma nou­se us­kot­ta­van pu­re­vak­si, mut­ta uu­ni­ses­sa ee­pok­ses­sa on pientä yri­tystä pois kli­seistä.
Pääo­san Joel Kin­na­man (mm. App­len "­For All Man­kind" ja Netf­li­xin "Al­te­red Car­bon") te­kee tässä kes­ki­tien roo­li­suo­ri­tuk­sem mie­henä, jon­ka maail­ma lip­suu koh­ti silp­pu­ria ja sik­si mie­len­kin on jär­kyttävä. Näyt­te­lijäl­leen us­kol­li­sen vähävä­rei­nen tul­kin­ta ei nou­se ta­ri­nan kan­ta­vak­si voi­mak­si, mut­ta toi­mii funk­tio­naa­li­sel­la ta­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskinkertainen kuva ja ääni. Ekstraton. Kyseessä on vanha julkaisu, jonka kaivoimme esiin arvioitavaksi Joel Kinnamanin viimeaikaisen aktiivisuuden johdosta. (IJ)
22/06/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162369615

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy