Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rush Hour 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.38*
Ääniraita: DTS HD7.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205283 EAN: 6438044132069

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jac­kie Chan ja Ch­ris Tuc­ker pi­tivät kuu­den vuo­den tauon en­nen kuin pa­la­si­vat kyttä­kak­si­kok­si.

Jac­kie Chan ja Ch­ris Tuc­ker pi­tivät kuu­den vuo­den tauon en­nen kuin pa­la­si­vat kyttä­kak­si­kok­si. Kaa­pe­li­teh­taal­la täl­lais­ta pa­ria kut­sut­tai­siin kel­ta­mus­tak­si eli ke­muk­si.
Sinänsä sym­paat­ti­set hah­mot toi­vot­taa mie­lellään ter­ve­tul­leik­si he­ti kät­te­lyssä, kun jäl­kimmäi­nen oh­jaa lii­ken­nettä iPo­din­sa ja fal­set­tin­sa kyy­dittämänä. Sitä vas­toin juo­nen alus­ta­mi­nen pa­nee huo­kai­le­maan. Me­no pa­ra­nee hie­man Rans­kas­sa, missä san­ka­rit et­sivät tria­dien sa­la­peräistä lis­taa.
Juo­nes­ta viis, mut­ta Cha­nil­le omi­nai­nen var­ta­lon­kie­len hyö­dyntä­mi­nen on­nis­tuu edel­leen haus­kas­ti. Myös rans­ka­lais­ten ja ame­rik­ka­lais­ten kus­tan­nuk­sel­la ir­vail­laan tyy­likkääs­ti. Ro­man Po­lans­ki te­kee mauk­kaan ca­meo­roo­lin sisä­tut­ki­muk­siin vieh­ty­neenä ko­mi­sa­rio­na. Ikävä kyllä elo­ku­va on pe­rin epä­ta­sai­nen, vaik­ka jättää haus­kan mie­len.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)
17/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy