Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Monster Hunter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019171

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­re­mors ja Stars­hip Troo­pers lyövät päänsä yh­teen aa­vik­ko­ral­lis­sa, jos­sa pin­nan al­la ku­hi­see sar­vipäi­siä hir­viöitä.

T­re­mors ja Stars­hip Troo­pers lyövät päänsä yh­teen aa­vik­ko­ral­lis­sa, jos­sa pin­nan al­la ku­hi­see sar­vipäi­siä hir­viöitä. Ko­la­ris­ta ei to­sin juu­ri jää ai­vo­so­lu­ja eloon, mikä lie­nee­kin nyt se hu­maa­nein rat­kai­su.
Taus­ta­ta­ri­noi­den ja hen­kilö­ke­mioi­den si­jaan ky­se on ar­mot­to­mas­ta ku­han­juok­sus­ta, jos­sa ryhmä solt­tu­ja jou­tuu ha­ke­maan nis­ka­lenk­kiä yli­voi­mai­ses­ta alie­nis­ta. Tämä on ta­ri­na­na li­ki­main yhtä fik­su kuin Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin klas­sik­ko Pre­da­tor, mut­ta tun­nel­man ke­hit­te­ly jä­tetään nyt yk­sioi­koi­ses­ti kii­reen tun­nun ja fan­ta­sian va­raan. Mil­la Jo­vo­vich te­kee pääo­sas­sa pas­se­lin tiuk­kail­mei­sen roo­lin kui­vas­rum­mun lä­pikäyvänä san­ka­rit­ta­re­na, mut­ta mikään elo­ku­vas­sa ei nou­se sen tie­to­ko­ne­pe­li­juu­rien ylä­puo­lel­le. Ko­ko­nai­suus jää yli­pitkän mu­siik­ki­vi­deon ta­sol­le, mut­ta lu­kui­sis­ta elo­ku­va­lai­nois­ta ja rou­heis­ta miljöistä koos­tu­va tai­val on nät­ti.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu sa­man­ni­mi­seen pe­liin, jon­ka valt­ti­kort­ti il­mei­ses­ti on mos­te­rei­den lah­taa­mi­nen. Sa­maa yrittää myös elo­ku­va näyttä­vin, mut­ta lo­pul­ta tur­rut­ta­vin vai­ku­tuk­sin. Elo­ku­van pin­ta on kui­ten­kin kaut­taal­taan nä­tis­ti koh­dil­laan miljöön tois­tues­sa tois­maal­li­sen vi­vah­teik­kaas­ti ja kaiut­ti­mien huo­jues­sa pai­koil­laan kai­ken ry­minän tulk­kei­na.

Kuva

Kuva on vakaa, värikylläinen, ja savua, sumua sekä viimeistä hiekanmurua myöten jäsentynyt. Väitetysti vain 2K:na masteroitu kuva käy monin paikoin aidosta 4K:sta eikä jälkeä käy karsastaminen. Paikoin päivänalossa tekstuurikasta kuvaa on hyvin vaikea uskoa vain 2K-masteroiduksi, joten anti on suorastaan loistavaa.

Ääni

Äänimaisema on yrmy ja päällehyökyvän painostava. Ääniraita jää lopulta monitoniseksi, mutta biitti sykkii ja tilakanavat täyttyvät elämästä - ja kuolemasta.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia (3 min.) ja kolme kevyttä koostetta (yht. 20 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
30/04/2021

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy