Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Here Comes the Boom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051160305677

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Elämäänsä lor­vail­len viettä­nyt opet­ta­ja pää­tyy aut­ta­maan ah­taal­le ajet­tua mu­sii­ki­no­pet­ta­jaa kerämään ra­ho­ja ope­tuk­sen jat­ka­mi­seen.

Elämäänsä lor­vail­len viettä­nyt opet­ta­ja (Ke­vin Ja­mes) pää­tyy aut­ta­maan ah­taal­le ajet­tua mu­sii­ki­no­pet­ta­jaa (Hen­ry Wink­ler) kerämään ra­ho­ja ope­tuk­sen jat­ka­mi­seen. Uu­si ra­ha­sam­po löy­tyy yllättäen Ul­ti­ma­te Figh­ting Cham­pions­hip -pii­reistä, jois­sa hä­viäjäl­le­kin on lu­vas­sa ra­haa. Vä­hi­tel­len myös töi­hin al­kaa löy­tyä uut­ta is­kua ja kou­lun ter­vey­den­hoi­ta­ja­kin (Sal­ma Hayek) al­kaa läm­metä is­ku­rep­lii­keil­le.
Kim­moi­sa­na pul­le­ro­na koo­mi­kon uraa luo­nut Ke­vin Ja­mes on ko­to­naan möhö­ma­hai­se­na ta­vik­se­na, jo­ka oi­kean­lai­set tri­koot ja­las­saan pys­tyy mi­hin ta­han­sa su­per­san­ka­ri­te­koi­hin. Nyt tehtäväk­si riittää is­ku­jen vas­taa­not­ta­mi­nen ja niistä toi­pu­mi­nen. UFC-fa­neil­le tämä voi ol­la osu­ma, eri­tyi­ses­ti run­saat ca­meo-roo­lit huo­mioi­den, mut­ta laa­jem­mal­le yleisöl­le an­ti jää vai­suk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän terävä ja moitteetoman vakaa kuva on sävytetty yllättävän kylmäsävyiseksi. Sävyt lämpenevät vasta finaaliottelussa MGM Grandin valojen alla Las Vegasissa. Simppeli ääniraita revittelee lähinnä tappeluiden introissa. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita elokuvan kuvauksista, otteluista ja runsaista cameoista. (IJ)
24/06/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy