Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pitkän päivän ilta - Special Edition

Remains of the Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Merc­hant-I­vo­ry go Ups­tairs Downs­tairs.

Merc­hant-I­vo­ry go Ups­tairs Downs­tairs. Brit­tiläi­sen so­kean us­kol­li­suu­den ja aris­tok­raat­tien on­ton kun­nian muo­to­ku­va. Ho­vi­mes­ta­ri (Ant­ho­ny Hop­kins) ei jär­ky, vaik­ka "tii­ke­ri löy­tyy ruo­kapöydän al­ta", uu­si ta­lou­den­hoi­ta­ja saa­puu ta­loon, pal­ve­li­jaisä so­keu­tuu pik­ku­hil­jaa ja isäntä veh­kei­lee nat­sien kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa visuaalista loistokkuutta, dialogiin painottuva äänimaailma. Ekstroissa ohjaajan ja Emma Thompsonin kommenttiraita, 30 min. mainosdokumentti, 15 min. mainosdokumentti, 29 min. HBO-dokumentti, traileri ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy