Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Tammy

Elokuva:

Elokuva

Räävä­sui­nen täys­tu­ho nos­taa vih­doin kyt­kintä saa­tuaan pot­kut pik­ku­kau­pun­kin­sa ham­pu­ri­lais­baa­ris­ta ja löy­det­tyään mie­hensä leik­kimästä ko­tia toi­sen nai­sen kans­sa.

Räävä­sui­nen täys­tu­ho (Me­lis­sa Mc­Cart­hy) nos­taa vih­doin kyt­kintä saa­tuaan pot­kut pik­ku­kau­pun­kin­sa ham­pu­ri­lais­baa­ris­ta ja löy­det­tyään mie­hensä leik­kimästä ko­tia toi­sen nai­sen kans­sa. Pö­lyt vauh­dil­la ka­ris­ta­va nai­nen pää­tyy yllättäen roadt­ri­pil­le isoäi­tinsä (Su­san Sa­ran­don) kans­sa. Mat­kan ai­ka­na äkä­pus­sis­ta saat­taa kuo­riu­tua yh­teis­kun­ta­kel­poi­nen yk­silö.
Ir­vo­kas kum­ma­jai­nen elo­ku­vak­si is­tut­taa Mc­Cart­hyn vai­keaan paik­kaan il­man mitään sa­not­ta­vaa, eikä ko­miik­ka toi­mi sitäkään vähää mitä hä­nen edel­li­sessä poh­ja­no­tee­rauk­ses­saan Bri­des­maids. On­nek­si hä­nen ural­laan tähän vä­liin mah­tuu myös hy­viä elo­ku­via.
Jon­kin­lai­sia pis­teitä elo­ku­val­le täy­tyy an­taa sen epä­toi­voi­ses­ta yri­tyk­sestä pai­naa kaa­su poh­jas­sa lä­pi aja­tuk­set­to­man ta­ri­nan­sa — ehkäpä toi­voen, et­tei ku­kaan huo­maa oi­kei­den nau­ru­jen lois­ta­van pois­sao­lol­laan. Epä­to­dennäköi­nen on myös Al­li­son Ja­neyn va­lin­ta Mc­Cart­hyn äi­dik­si (10 vuo­den ikäe­ro) ja eri­tyi­ses­ti Su­san Sa­ran­do­nin va­lin­ta hä­nen isoäi­dik­seen (25 vuo­den ikäe­ro). Nau­ret­ta­van jäl­kimmäi­sen va­lin­nan tar­koi­tuk­se­na lie­nee ha­kea heik­ko­ja kai­ku­ja vuo­sien ta­kai­ses­ta Thel­mas­ta & Loui­ses­ta, missä Sa­ran­don ja Gee­na Da­vis polt­ti­vat ku­mia oi­kein olan ta­kaa.
O­sien­sa sum­ma­na ky­seessä on yk­sin­ker­tai­ses­ti vain huo­no elo­ku­va, jo­ka ei ole sen enempää kos­ket­ta­va kuin kek­se­liäs tai haus­ka­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Pliisu audiovisuaalinen toteutus. Kuvaa on trimmattu hieman 1.85:1-kuvasuhteesta 1.78:1-formaattiin. Elokuvasta on olemassa myös kolmella minuutilla pidennetty versio, mutta Netflixin versio on armollisesti se lyhyempi alkuperäinen. (IJ)
14/05/2015

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy