Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen 2

Death Wish II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: LPCM Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5060057211731

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si vuot­ta edel­li­so­san ta­pah­tu­mien jäl­keen Ker­sey on aset­tu­nut Los An­ge­le­siin missä jen­givä­ki­val­ta nyt nos­taa päätään.

Kak­si vuot­ta edel­li­so­san ta­pah­tu­mien jäl­keen Ker­sey (C­har­les Bron­son) on aset­tu­nut Los An­ge­le­siin missä jen­givä­ki­val­ta nyt nos­taa päätään. Myös mie­hen tytär on kai­vet­tu ulos pa­ran­to­las­ta, mut­ta vain jot­ta tämä voi­daan heittää sa­man tien uu­teen al­lik­koon.
Ta­ri­na on nyt so­vi­tet­tu puh­taas­ti ti­ka­puu­her­mos­tol­le eikä sa­no­mas­ta ole tie­toa­kaan, mut­ta kuo­let­ta­vat pa­pe­ri­haa­vat tar­joil­laan tästä huo­li­mat­ta sar­ja­mur­haa­jan an­tau­muk­sel­la. Tässä on jäl­jellä vain ne eläi­mel­li­simmät ja sen­saa­tio­ha­kui­sim­mat ele­men­tit, jot­ka yh­dis­tet­tynä köm­pelön yk­sioi­koi­seen juo­neen jättävät yk­si­no­maan eksp­loi­taa­tion maun. Tun­nis­tet­ta­va­na kon­na­na nyt Lau­ren­ce Fish­bur­ne.

Kuva

Hyvä kuva on aiempaa televisiomaisempi, mutta anti on skarppia ja luontevaa. Jopa väritoisto on luonnollisesti kohdillaan. Pientä roskaa esiintyy, mutta ei häiritsevästi.

Ääni

Saippuasarjalta kuulostava musiikkiraita säestää tuttuja elementtejä. Dialogi toistuu selkeästi ja tehosteet pitävät paikkansa särähtämättä korvaan.

Ekstrat

Ekstraton. Levyltä ei löydy mitään tekstityksiä. Elokuva on tässä arvosteltu osana sarjan kaikki viisi osaa sisältävää boksia. Brittipainos. (IJ)
06/02/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy