Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Space Force

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 300 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­kilän Toi­mis­tos­ta ikui­ses­ti muis­tet­ta­van Ste­ve Ca­rel­lin uu­si toi­mis­to­sar­ja ot­taa näyttämök­seen pre­si­den­tin juu­ri pe­rus­ta­mat ava­ruus­jou­kot, joi­den mer­keissä se­ka­lai­neen köö­ri ken­raa­le­ja, se­naat­to­rei­ta ja mui­ta by­rok­raat­te­ja yrittää val­loit­taa ava­ruu­den Ame­ri­kal­le.

Jenk­kilän Toi­mis­tos­ta ikui­ses­ti muis­tet­ta­van Ste­ve Ca­rel­lin uu­si toi­mis­to­sar­ja ot­taa näyttämök­seen pre­si­den­tin juu­ri pe­rus­ta­mat ava­ruus­jou­kot, joi­den mer­keissä se­ka­lai­neen köö­ri ken­raa­le­ja, se­naat­to­rei­ta ja mui­ta by­rok­raat­te­ja yrittää val­loit­taa ava­ruu­den Ame­ri­kal­le. Tämä on kuin ava­ruus­hen­ki­nen Spy Hard, mut­ta näyttämönä toi­mii yri­tys­puis­to kes­kellä aa­vik­koa.
Kiin­nos­ta­val­ta alus­tal­ta am­pai­se­va sar­ja viih­dyttää, mut­ta nok­ke­laa dia­lo­gia ja läm­min­hen­ki­sen draa­man pil­kah­duk­sia odot­ta­va kat­so­ja pet­tyy. Tässä vit­si­ki­ma­ra on liian help­poon me­nevä, jot­ta läppä nou­si­si missään vai­hees­sa len­toon. Ste­ve Ca­rell on symp­pis pääo­sas­sa, kuin­kas muu­ten, mut­ta hä­nen ympä­ril­leen ka­sat­tu fars­si tun­tuu jo mo­neen ker­taan näh­dyltä. Lo­pul­ta tätä myös vai­vaa sa­ma kuin Oli­ver Sto­nen W-e­lo­ku­vaa: to­tuus on sekä nau­ret­ta­vam­pi, että pe­lot­ta­vam­pi kuin fik­tio.
10 jak­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja vaivoin sykkivä ääniraita, joka ei löydä maailmastaan juuri mitään eloa verkkaisen dialogin ohella. Tämä näyttää tv-elokuvalta, mutta ei kuulosta siltä. (IJ)
03/06/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy