Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hot Seat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165777325

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ikään­tyvä hak­ke­ri vas­tai­lee leipänsä pi­ti­mik­si IT-­tu­ki­pu­he­li­meen kun­nes jo­ku teip­paa tuo­lin al­le pom­min.

Ikään­tyvä hak­ke­ri (Ke­vin Dil­lon) vas­tai­lee leipänsä pi­ti­mik­si IT-tu­ki­pu­he­li­meen kun­nes jo­ku teip­paa tuo­lin al­le pom­min. Pom­mia pur­ka­maan saa­puu län­nen­lo­ka­ri Aust­ra­lias­ta (Mel Gib­son), mut­ta se ku­ka on tem­pun ta­ka­na yri­tetään jättää lop­pu­ka­hi­noi­hin saak­ka mys­tee­rik­si.
Viit­se­liääs­ti ka­sat­tu toi­min­tajännä­ri ot­taa mie­hen ulos pu­he­lin­kop­pijännä­ristä, mut­ta is­tut­taa tämän sil­ti pu­he­li­men päähän. Ta­va­no­mais­ta laa­tik­kojännä­riä ta­pai­le­va elo­ku­va ylittää bud­jet­ti­luok­kan­sa herättämät odo­tuk­set, mut­ta sy­ke ei sil­ti nou­se millään. Ei vaik­ka vil­lis­ti ympä­riinsä viit­telöivä dia­lo­gi on se­kin kir­joi­tet­tu kes­kimääräistä teräväm­min.

Kuva

Mainio kuva näyttää miellyttävän elokuvamaiselta väritoistoa ja bukeeta myöten. Jokunen otos siellä täällä jää toki aavistuksen pehmeäksi, mutta raastavan videomaiseksi jälkeä ei käy haukkuminen.

Ääni

Skarppi ääniraita nousee pari piirua budjettiluokkansa yläpuolelle. Dialogi on joko säädetty rosoisen bassopitoiseksi tai sitten näyttelijöillä on kehittynyt viskibassot sitten viime näkemän. Niin tai näin, anti on hyvä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
27/03/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy