Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jackie Chanin ensi-isku

Jackie Chan’s First Strike 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Bus­ter Kea­to­nin ja Ge­ne Kel­lyn itäi­nen rein­kar­naa­tio Jac­kie Chan sel­vittää uk­rai­na­lais­ten ydinkär­kien ka­toa­mis­ta kier­tueel­la Hong Kong – Kio­va – Syd­ney.

Bus­ter Kea­to­nin ja Ge­ne Kel­lyn itäi­nen rein­kar­naa­tio Jac­kie Chan sel­vittää uk­rai­na­lais­ten ydinkär­kien ka­toa­mis­ta kier­tueel­la Hong Kong – Kio­va – Syd­ney. Apuvä­li­neinä toi­mi­vat tällä ker­taa alu­mii­ni­tik­kaat, ke­pit, keit­tiö­ka­lus­teet, moot­to­ri­kel­kat ja lu­mi­lau­dat.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ajoittain pehmeältä. Ääniraita on toiminnallisesti tehokas, mutta dubbausvirheet erottaa turhan selvästi. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy