Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tie Eldoradoon

The Road to Eldorado 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kip­lin­gin In­tian ta­ri­nois­ta lai­nat­tu on­nen­so­tu­ri­pa­ri 1500-­lu­vun Kes­ki-A­me­ri­kas­sa.

Kip­lin­gin In­tian ta­ri­nois­ta lai­nat­tu on­nen­so­tu­ri­pa­ri 1500-lu­vun Kes­ki-A­me­ri­kas­sa. El­do­ra­do jää ta­ri­nal­taan hei­koim­mak­si Drea­mWork­sin ani­maa­tiot­ri­lo­gias­sa. Ker­too, mik­si Cortéz ei lo­pul­ta löytä­nyt myyt­tistä kul­ta­maa­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, dynaaminen ääniraita. Ikävä kyllä alkuperäisääni (Kevin Kline ja Kenneth Branagh) saadaan vain DD2.0:na ja ilman tekstitystä. Suomalaisiin dubbausääniin kaipailemme jo vaihtuvuutta. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, 26 min mainosdokumentti, Elton Johnin musiikkivideo, traileri, nelisivuinen kirjanen ja 40 min animaatioesittely. Väärä aika kannessa. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 (SUOMI)
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy