Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Anamorph

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sar­ja­mur­haa­ja­ta­ri­noil­la on jo täy­tet­ty maa, jo­ten on jo­pa kun­nia­nar­voi­saa, että Ana­morph pys­tyy herättämään kat­so­jan mie­len­kiin­non.

Sar­ja­mur­haa­ja­ta­ri­noil­la on jo täy­tet­ty maa, jo­ten on jo­pa kun­nia­nar­voi­saa, että Ana­morph pys­tyy herättämään kat­so­jan mie­len­kiin­non.
Kons­ti on tut­tu jo Mic­hael Man­nin elo­ku­vas­ta Psy­ko­paa­tin jäl­jillä, jos­sa Wil­liam Bla­ken huu­mei­set näyt ins­pi­roi­vat mur­haa­jaa. Nyt tai­teen tietä­mys on nos­tet­tu mer­kittävämmäk­si ta­ri­naa eteenpäin vieväk­si voi­mak­si. Ni­miä ja näyt­teitä sa­te­lee: Fran­cis Ba­con, Brueg­hel… Ikävä kyllä juu­ri tämä puo­li jää elo­ku­van li­ki­pitäen ai­noak­si kiin­nos­ta­vak­si asiak­si. Edes se ei tun­nu ole­van mer­ki­tyk­sel­listä, ku­ka ja mikä mur­haa­ja on. Tai­tei­li­ja­liuon­ne jo­ka ta­pauk­ses­sa.
Sa­na ana­mor­fi­nen tar­koit­ti re­nes­sans­sin ajal­la ta­hal­laan vää­ris­tet­tyä pers­pek­tii­viä, jol­la ku­vaa eri­lai­ses­ta kul­mas­ta kat­sot­taes­sa saa­tiin ai­kaan toi­nen, usein vä­hemmän mai­rit­te­le­va nä­kymä. Ana­mor­fi­nen ka­me­ran­lins­si on puo­les­taan elo­ku­vaa­jil­le tut­tu, kun laa­ja­ku­va ka­me­ras­sa li­tis­tetään ja lo­pul­ta le­vi­tetään oi­keaan suh­tee­seen­sa teat­te­ris­sa. Ter­miä on to­tut­tu käyttämään myös vi­deo­ku­vas­ta, jon­ka ver­ti­kaa­lis­ta ku­va-a­laa on kei­no­te­koi­ses­ti ve­ny­tet­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta ero DVD-versioon ei ole kovin suuri. Levy liikkuu 25 pfs-vauhdilla eli samoin kuin DVD. Ääniraita luo hyvin tilaa. Ei ekstroja. (PS)
20/03/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 208484EAN: 6416548486338

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy