Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Omaa luokkaansa

A League of their Own 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­nen maail­man­so­ta ve­rot­ti ras­kaas­ti Ame­ri­kan ba­se­ball-­jouk­kuei­den mies­vah­vuut­ta ja pai­noi näin ol­len myös kat­so­ja­lu­vut ja mai­nos­mar­kat ennä­ty­sal­hai­siin lu­ke­miin.

Toi­nen maail­man­so­ta ve­rot­ti ras­kaas­ti Ame­ri­kan ba­se­ball-jouk­kuei­den mies­vah­vuut­ta ja pai­noi näin ol­len myös kat­so­ja­lu­vut ja mai­nos­mar­kat ennä­ty­sal­hai­siin lu­ke­miin. Elin­kei­non­sa el­vyttä­mi­sek­si seu­ro­jen omis­ta­jat kek­sivät ryh­tyä värväämään maan par­hai­ta nais­pe­laa­jia har­ras­te­li­ja­ken­tiltä ja pe­rus­taa heil­le oman sar­jan­sa. Hel­lan ää­restä mai­lan var­teen siir­ty­vien vir­tuoo­sien ri­veissä nähdään mm. Gee­na Da­vis ja Ma­don­na, ja heidän vas­ta­ha­koi­se­na val­men­ta­ja­naan Tom Hanks. Ur­hei­lu­lef­fo­jen va­kio­ku­vioi­ta ja draa­mal­li­sia kli­seitä, mut­ta myös ta­val­lis­ta toi­mi­vam­pia hen­kilö­hah­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuva ja ääniraita. Pätevät ekstrat: traileri (1.78:1 /DD 2.0), 40 minuuttia dokumentteja, Madonnan musiikkivideo ”This Used to Be My Playground” ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy