Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Verirahat

The Holcroft Covenant 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Bour­ne-t­ri­lo­gial­laan tril­le­reitä lu­ke­mat­to­mil­le­kin tu­tuk­si tul­leen Ro­bert Lud­lu­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va Ve­ri­ra­hat oli luul­ta­vas­ti tyys­tin van­hen­tu­nut en­si-il­tan­sa ai­kaan.

Bour­ne-t­ri­lo­gial­laan tril­le­reitä lu­ke­mat­to­mil­le­kin tu­tuk­si tul­leen Ro­bert Lud­lu­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va Ve­ri­ra­hat oli luul­ta­vas­ti tyys­tin van­hen­tu­nut en­si-il­tan­sa ai­kaan. Pe­rin 1970-lu­ku­lais­ten bon­dien hen­gessä, to­sin tyys­tin il­man huu­mo­ria ete­nevä ta­ri­na ker­too newyor­ki­lai­ses­ta ark­ki­teh­distä (Mic­hael Cai­ne), jo­ka saa tietää ole­van 4,5 mil­jar­din dol­la­rin nat­si­va­ran­non hal­ti­ja.
Nyt­tem­min tämä edus­taa jo nos­tal­giaa. Tun­nel­ma on­kin juu­ri oi­kea, kun lä­peensä tur­mel­tu­nees­ta Ge­ne­vestä päästään ja­kau­tu­nee­seen Ber­lii­niin. Näitä kat­soo ai­na mie­lellään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa biografiat, filmografiat, faktaruutuja, traileri ja kuvagalleria. (PS)
18/10/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93115EAN: 6416548537610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy