Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jumanji - The Next Level

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007420

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­rii­li ja vik­su uu­si epi­so­di aloit­taa uu­den pe­lin pe­liad­dik­tin pak­ko­miel­teellä, mut­ta no­pas­sa on nyt ki­vas­ti kier­rettä.

Vi­rii­li ja vik­su uu­si epi­so­di aloit­taa uu­den pe­lin pe­liad­dik­tin pak­ko­miel­teellä, mut­ta no­pas­sa on nyt ki­vas­ti kier­rettä. Tut­tu ne­lik­ko loik­kaa uu­teen seik­kai­luun Ju­man­jis­sa, mut­ta pök­syt me­nevät ris­tiin jo en­nen kuin saap­paat is­key­tyvät maa­han. Edel­li­sen epi­so­din san­ka­ri on nyt his­suk­ka mur­to­va­ras, ja uu­si ac­tion­man lonk­ka­leik­kauk­ses­ta toi­pu­va elä­keläi­nen. Muut­kin roo­lit on jaet­tu uu­sik­si, eivätkä pe­lin säännöt si­ten tun­nu enää it­sestään­sel­viltä.
Haus­ka epi­so­di aloit­taa vah­vas­ti ja la­taa fan­tas­ti­seen miljööhönsä juu­ri so­pi­vas­ti silmä­kark­kia ja ou­to­ja ti­lan­tei­ta, jot­ta mie­len­kiin­to säi­lyy ja so­ke­riar­vot py­syvät hal­lit­ta­vi­na. Oma haus­kuu­ten­sa on myös seu­ra­ta Dan­ny De­Vi­toa ka­na­voi­vaa Dway­ne "T­he Rock" John­so­nia, sekä mui­ta ruu­min­vaih­to­pe­liin osal­lis­tu­via hah­mo­ja. Tai­val hii­puu hie­man kes­ki­vai­heil­laan, mut­ta sitä en­nen me­no lä­hes­tyy jo­pa neljää täh­teä. Lop­punäytök­sen pe­rus­teel­la ta­ri­na jat­kuu yhä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, värikylläinen ja vakaa. Fantastinen miljöö piirtyy komeasti ja vivahteikkaasti jopa siinä määrin, että imu vie mukanaan eikä 4K:ta kaipaa. Energinen ja luonteva ääniraita viuhuu ja vispaa seikkailuun kivasti tehoa.

Ekstrat

Ekstroissa mm. mokia ja sarja lyhyitä koosteita. (IJ)
11/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy