Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fathers’ Day

Yllätysisät 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kol­me miestä ja ba­by -i­deo­lo­gial­la to­teu­tet­tu läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia kol­mes­ta mie­hestä, jot­ka läh­tevät ku­kin tietämättään jäl­jittämään yhtä ja sa­maa poi­kaa oma­naan.

Kol­me miestä ja ba­by -i­deo­lo­gial­la to­teu­tet­tu läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia kol­mes­ta mie­hestä, jot­ka läh­tevät ku­kin tietämättään jäl­jittämään yhtä ja sa­maa poi­kaa oma­naan. On juu­ri sel­lai­nen elo­ku­va kuin ”I­dent­tis­ten kak­sos­ten” ja ”­Haa­mu­jen­gin” isältä, Ivan Reit­ma­nil­ta, so­pii odot­taa.
Juo­ni on lai­nat­tu rans­ka­lai­ses­ta al­ku­peräis­teok­ses­ta Les Comp­res ja ajaa­kin hy­vin asian­sa Ro­bin Wil­liam­sin ja Bil­ly Crys­ta­lin ko­mii­kan ri­pus­ti­me­na. Mie­het pe­laa­vat hy­vin yh­teen ja on­nis­tu­vat ir­rot­ta­maan nau­ru­ja jo­pa hie­man ku­lu­neem­mal­la­kin ai­neis­tol­la. Mel Gib­so­nil­la on elo­ku­vas­sa hätkäh­dyttävä ca­meo-roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni eivät yllä keskitasolle. Levyllä traileri (laajakuva ja DD2.0) ja faktaruutuja. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy