Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

S­pun on ää­rimmäi­sen vi­suaa­li­nen elo­ku­va, ei välttämättä kau­nis, mut­ta erittäin näyttävä.

Spun on ää­rimmäi­sen vi­suaa­li­nen elo­ku­va, ei välttämättä kau­nis, mut­ta erittäin näyttävä. No­peil­la leik­kauk­sil­la ja yllä­tyk­sel­li­sillä ani­maa­tio-o­suuk­sil­la oh­jaa­ja Jo­nas Å­ker­lund esittää vir­kistävää elo­ku­va­tai­det­ta Mu­sic Te­le­vi­sion -su­ku­pol­vel­le – on­nis­tu­nees­ti. Vaik­ka tek­niik­ka on­kin pääo­sas­sa, on Spun yhtä lail­la ka­ris­maat­tis­ten näyt­te­lijöi­den elo­ku­va, etu­nenässä Brit­ta­ny Murp­hy, Mic­key Rour­ke ja ai­na eri­no­mai­nen Pe­ter Stor­ma­re. Har­mi vaan, että tek­nii­kan ja näyt­te­lijöi­den lois­ta­van työn taus­tal­le ei ole kir­joi­tet­tu ko­vin­kaan vah­vaa ta­ri­naa. Huu­me­huu­rui­nen lä­hiöelämä ei jak­sa kiin­nos­taa lop­puun as­ti.
Vä­rit on mää­ri­tel­ty to­del­la kau­niik­si. Ku­va on eri­no­mai­sen tark­ka. Ää­ni­rai­ta on hy­vin rea­lis­ti­nen, vaik­ka efek­tejä käy­tetään ka­na­vis­sa run­saas­ti. Ekst­ro­ja ei va­li­tet­ta­vas­ti ole. (VA)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 107274EAN: 6438044002751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy