Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Freddy vs. Jason

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”Em­me voi luot­taa ai­kui­siin”.

”Em­me voi luot­taa ai­kui­siin”. Al­kaa is­keväs­ti, kun kil­tin mie­hen mai­nees­sa ole­va näyt­te­lijä Ro­bert Eng­lund ker­too hah­mon­sa Fred­die Krue­ge­rin ta­ri­naa. Skal­pel­lirä­pylä herättää Per­jan­ti 13. päivä –­sar­jas­ta tu­tun Ja­so­nin te­kemään tu­ho­jaan, en­nen kuin lap­set taas op­pi­vat pelkäämään. Ja lo­pul­ta, Ja­son­kin on pie­ni lap­si. Huo­maa, että HK-hir­mu Ron­ny Yu on perä­si­messä. Ai­van uu­sia tuu­lia kah­teen tylsäk­si käy­nee­seen sar­jaan. K18.
Laa­du­kas ja tark­ka ku­va. Kak­si pönäkän pör­his­te­levää ää­ni­rai­taa. Kah­del­la le­vyllä. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 20 pois­tet­tua koh­taus­ta kom­men­tein (mm. uu­si al­ku ja lop­pu), kom­ment­ti­rai­ta, 15-o­sai­nen ”­tap­po­koos­te”, kak­si Fan­go­ria-leh­den ar­tik­ke­lia, 62+36 min. do­ku­ment­te­ja, kuu­si sto­ry­board-koh­taus­ta, 4 min. pres­si­kon­fe­rens­sis­ta, 8 tv-mai­nos­ta, trai­le­ri, mu­siik­ki­vi­deo ja 4 min. elo­ku­van pro­mo­ti­lai­suu­des­ta ame­rik­ka­lai­sel­la kesä­lei­rillä.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 107597EAN: 6438044007251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy