Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: MarvelKuva:
4k HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018024120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Marvel) ellei toisin mainita.

Elokuva

Miltä mais­tuu 100-u­lot­tei­nen täy­te­kak­ku?

Miltä mais­tuu 100-u­lot­tei­nen täy­te­kak­ku? Tähän ky­sy­myk­seen saa ehkä vas­tauk­sen tämän elo­ku­van kaut­ta. Mo­neen suun­taan säntäävä vi­suaa­li­nen ilot­te­lu tar­joaa sci­fiä ja mys­tiik­kaa mo­der­nin New Yor­kin ka­duil­la ja fan­tas­ti­ses­ti rön­syi­le­vissä rin­nak­kais­to­del­li­suuk­sis­sa, joi­den loih­ti­mi­nen on­nis­tuu vain tai­kuu­den tai mat­rii­sin hak­ke­roin­nin kaut­ta.
E­lo­ku­van useis­ta ulot­tu­vuuk­sis­ta huo­li­mat­ta ta­ri­nal­ta tun­tuu tässä lo­pul­ta puut­tu­van kaik­ki sen ker­rok­set. Ni­mel­li­ses­ti pe­lissä on kaik­ki, mut­ta elo­ku­va ei tun­nu juu­ri te­kevän va­lin­to­ja siitä mitä pe­liä tässä oi­keas­taan pe­la­taan. Silmä­kark­ki on hui­keaa, ja 4K-ku­van myötä he­ku­mal­li­ses­ti koh­dal­laan, mut­ta point­ti tun­tuu uu­pu­van.

Kuva

Lumoavan kaunis kuva on hengästyttävän kaunis, rikkaan tekstuurikas ja suorastaan mahdottoman yksityiskohtainen. Valot ja varjot ja kylläisinä hohtavat värit täydentävät mielikuvituksekkaan miljöön, jossa on scifiä, tosielämää, ikiaikisia loruja ja kaiken yhteensitovaa taikuutta tuhdin kattauksen verran. Jälki on referenssisarjaa niin supersankariseikkailuna kuin 4K:nakin.

Ääni

Hallitun yrmy ja eleetömän tilava ääniraita antaa fantastiselle mätölle uskottavat puitteet.

Ekstrat

Itse 4K-levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy tarjoilee lisukkeiksi kommenraidan, poistettuja kohtauksia, mokia ja sarjan lyhyitä koosteita. (IJ)
23/03/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy