Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Asterix ja Obelix - Tehtävä Kleopatra

Astérix ja Obélix Mission Cléopâtre 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
Anamorfinen 2.4
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 57121000045

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­leo­pat­ran yl­peys vaa­tii saa­da pa­lat­sin pys­tyyn ennä­ty­sa­jas­sa, eikä tämä on­nis­tu il­man pientä gal­lia­lais­ta do­pin­gia.

K­leo­pat­ran yl­peys vaa­tii saa­da pa­lat­sin pys­tyyn ennä­ty­sa­jas­sa, eikä tämä on­nis­tu il­man pientä gal­lia­lais­ta do­pin­gia. Sievä nenä saa kai­paa­man­sa kun As­te­rix ja Obe­lix vas­taa­vat kut­suun.
Hil­peä fil­ma­ti­soin­ti uut­taa As­te­ri­xin ja Obe­li­xin seik­kai­lut Kleo­pat­ran Egyp­tissä haus­kak­si si­kermäk­si. Ote on pai­koin has­sut­te­le­van ysä­ri, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na pait­si hyvän­tuu­li­nen myös let­keä.

Kuva

Formaatin puitteissa erinomainen kuva on vakaa ja vivahteikas. Yleisilme jää HD-aikanaudella hieman tukkoiseksi, mutta hoitaa tonttinsa tästä huolimatta kunnialla.

Ääni

Yksinkertainen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja välttelee tilaan levittäytymist 5.1-kanavastaan huolimatta.

Ekstrat

Ekstraton. Elokuva on arvosteltu tässä osana kolmen elokuvan boksia, jonka SF Studios julkaisee nyt uudelleen. (IJ)
29/04/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy