Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Crazy People – hulluja ihmisiä

Crazy People 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97067EAN: 6415015508689

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nos­mies vink­sah­taa ja al­kaa suol­taa re­hel­li­siä mai­nos­lau­sei­ta ku­ten ”­Vol­vo.

Mai­nos­mies (Dud­ley Moo­re) vink­sah­taa ja al­kaa suol­taa re­hel­li­siä mai­nos­lau­sei­ta ku­ten ”­Vol­vo. Laa­tik­ko­mai­nen, mut­ta hyvä”. Mies pas­si­te­taan sa­man tien pa­ran­to­laan, mut­ta uu­des­ta lin­jas­ta tu­lee­kin hit­ti, minkä jäl­keen ko­ko mie­li­sai­raa­lan vä­ki on pian mu­ka­na kek­simässä uu­sia val­lan­ku­mouk­sel­li­sia mai­nok­sia. Ikään­ty­neen aja­ton kah­jo­ko­me­dia, jo­ka ei ra­ken­nu pelkästään yk­sittäi­siin sket­sei­hin ku­ten mo­net tu­si­na­tuot­teet.

Kuva, ääni & ekstrat

Nykystandardein kuva jättää paljonkin toivomisen varaa tarkkuuden ja väritoiston suhteen, mutta aikaansa nähden jälki on varsin mukiinmenevää. Roska on häiritsemättömän pientä, vaikkakin tiheästi toistuvaa. Ääniraita on miellyttävän ongelmaton. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy