Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Satimessa

In the Bedroom 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Har­vi­nai­nen ame­rik­ka­lai­nen elo­ku­va, sillä se ku­vaa ih­mistä ja hä­nen aa­tok­siaan rea­lis­ti­sen ar­ki­ses­ti, vaik­ka ta­pah­tu­mat ovat­kin dra­maat­ti­sia.

Har­vi­nai­nen ame­rik­ka­lai­nen elo­ku­va, sillä se ku­vaa ih­mistä ja hä­nen aa­tok­siaan rea­lis­ti­sen ar­ki­ses­ti, vaik­ka ta­pah­tu­mat ovat­kin dra­maat­ti­sia. Ajat­te­le­van ih­mi­sen elo­ku­va si­joit­tuu Mai­neen. Juon­ta ei kan­na­ta liiem­min pal­jas­taa, mut­ta tee­moi­na ovat van­hem­pien suh­de ai­noaan lap­seen, per­hevä­ki­val­ta, uus­per­heet ja nk. kil­tin mie­hen synd­roo­ma, jos­ta Päi­vi Lip­po­nen kir­joit­ti jo­pa kir­jan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, joka on hieman rakeinen ja kohinainen. Ääniraita keskittyy dialogiin. Ekstroihin on tallennettu vain traileri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy