Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Arturo Sandoval Story

For Love or Country 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FutureFilm Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fu­tu­re Film on kun­nos­tau­tu­nut maa­han­tuo­mal­la elo­ku­via, jot­ka kiin­nos­ta­vat jazz­fa­ne­ja.

Fu­tu­re Film on kun­nos­tau­tu­nut maa­han­tuo­mal­la elo­ku­via, jot­ka kiin­nos­ta­vat jazz­fa­ne­ja. To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na trum­pe­tis­tis­ta, jo­ka loik­ka­si. Fa­naat­ti­se­na Fi­de­lin vas­tus­ta­ja­na tun­net­tu ek­sii­li­kuu­ba­lai­nen An­dy Gar­cia näyt­te­lee pääo­san ja myös osal­taan tuot­ti. Sil­ti dik­ta­tuu­ria ei liioi­tel­la. Kuu­bas­sa syk­kii vielä ai­to Af­ri­kan sydän.

Kuva, ääni & ekstrat

HBO-kanavalle tehdyn tv-elokuvan kuva on laadukas, mutta pikselöityy turhan paljon. Aavistus kuvakohinaa. Eläväinen ääniraita. Ekstroissa biografiat, traileri ja 12 min. mainosdokumentti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy