Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Arturo Sandoval Story

For Love or Country 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Fu­tu­re Film on kun­nos­tau­tu­nut maa­han­tuo­mal­la elo­ku­via, jot­ka kiin­nos­ta­vat jazz­fa­ne­ja.

Fu­tu­re Film on kun­nos­tau­tu­nut maa­han­tuo­mal­la elo­ku­via, jot­ka kiin­nos­ta­vat jazz­fa­ne­ja. To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na trum­pe­tis­tis­ta, jo­ka loik­ka­si. Fa­naat­ti­se­na Fi­de­lin vas­tus­ta­ja­na tun­net­tu ek­sii­li­kuu­ba­lai­nen An­dy Gar­cia näyt­te­lee pääo­san ja myös osal­taan tuot­ti. Sil­ti dik­ta­tuu­ria ei liioi­tel­la. Kuu­bas­sa syk­kii vielä ai­to Af­ri­kan sydän.

Kuva, ääni & ekstrat

HBO-kanavalle tehdyn tv-elokuvan kuva on laadukas, mutta pikselöityy turhan paljon. Aavistus kuvakohinaa. Eläväinen ääniraita. Ekstroissa biografiat, traileri ja 12 min. mainosdokumentti.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FutureFilm Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm ) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy