Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholainen pukeutuu Pradaan

The Devil Wears Prada 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203011EAN: 6438044128253

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­kaus­leh­tien toi­mi­tuk­set lie­nevät yhtä hek­ti­siä paik­ko­ja kuin nais­ten len­to­pal­lo­jouk­kueet, mut­ta kyllä Me­ry St­ree­pin luo­mus, pää­toi­mit­ta­ja Mi­ran­dan vetämä muo­ti­leh­ti vie voi­ton.

Ai­ka­kaus­leh­tien toi­mi­tuk­set lie­nevät yhtä hek­ti­siä paik­ko­ja kuin nais­ten len­to­pal­lo­jouk­kueet, mut­ta kyllä Me­ry St­ree­pin luo­mus, pää­toi­mit­ta­ja Mi­ran­dan vetämä muo­ti­leh­ti vie voi­ton. En­simmäi­nen puo­li tun­tia me­nee suu au­ki seu­ra­tes­sa, kuin nuor­ta as­sa­ria nöy­ryy­tetään. Mut­ta lo­pul­ta ta­ri­na ei nou­se au­laa pi­demmäl­le toi­seen ker­rok­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 12+6+9+3+2+4+18 min. dokumentit, 18 min. poistettuja kohtauksia, viisi min. hupipätkiä ja traileri. (PS)
13/10/2008

Tekijät

Ohjaaja: David Frankel
Pääosissa: Meryl Streep Anne Hathaway
Tarina: Aline Brosh McKenna (Lauren Weisbergerin romaanista)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy