Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholainen pukeutuu Pradaan

The Devil Wears Prada 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ai­ka­kaus­leh­tien toi­mi­tuk­set lie­nevät yhtä hek­ti­siä paik­ko­ja kuin nais­ten len­to­pal­lo­jouk­kueet, mut­ta kyllä Me­ry St­ree­pin luo­mus, pää­toi­mit­ta­ja Mi­ran­dan vetämä muo­ti­leh­ti vie voi­ton.

Ai­ka­kaus­leh­tien toi­mi­tuk­set lie­nevät yhtä hek­ti­siä paik­ko­ja kuin nais­ten len­to­pal­lo­jouk­kueet, mut­ta kyllä Me­ry St­ree­pin luo­mus, pää­toi­mit­ta­ja Mi­ran­dan vetämä muo­ti­leh­ti vie voi­ton. En­simmäi­nen puo­li tun­tia me­nee suu au­ki seu­ra­tes­sa, kuin nuor­ta as­sa­ria nöy­ryy­tetään. Mut­ta lo­pul­ta ta­ri­na ei nou­se au­laa pi­demmäl­le toi­seen ker­rok­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 12+6+9+3+2+4+18 min. dokumentit, 18 min. poistettuja kohtauksia, viisi min. hupipätkiä ja traileri. (PS)
13/10/2008

Tekijät

Ohjaaja: David Frankel
Pääosissa: Meryl Streep Anne Hathaway
Tarina: Aline Brosh McKenna (Lauren Weisbergerin romaanista)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203011EAN: 6438044128253

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy