Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuuba

Cuba 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 1.86*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ha­van­na vuon­na 1959: brit­tiläi­nen palk­ka­so­tu­ri saa tehtävän ken­raa­li Ba­tis­tan vii­mepäi­vinä, kun jen­kit ovat jo jättämässä up­poa­van lai­van.

Ha­van­na vuon­na 1959: brit­tiläi­nen palk­ka­so­tu­ri (Sean Con­ne­ry) saa tehtävän ken­raa­li Ba­tis­tan vii­mepäi­vinä, kun jen­kit ovat jo jättämässä up­poa­van lai­van.
Ta­voit­taa hy­vin si­ka­ri- ja rom­mi­dy­nas­tian elämän vi­reen, mut­ta jää ro­mant­ti­se­na seik­kai­lu­na muu­ten hie­man hen­gettömäk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Lester
Pääosissa: Sean Connery
Tarina: Charles Wood
Kuvaus: David Watkin
Musiikki: Patrick Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy