Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuuba

Cuba 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 1.86*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ha­van­na vuon­na 1959: brit­tiläi­nen palk­ka­so­tu­ri saa tehtävän ken­raa­li Ba­tis­tan vii­mepäi­vinä, kun jen­kit ovat jo jättämässä up­poa­van lai­van.

Ha­van­na vuon­na 1959: brit­tiläi­nen palk­ka­so­tu­ri (Sean Con­ne­ry) saa tehtävän ken­raa­li Ba­tis­tan vii­mepäi­vinä, kun jen­kit ovat jo jättämässä up­poa­van lai­van.
Ta­voit­taa hy­vin si­ka­ri- ja rom­mi­dy­nas­tian elämän vi­reen, mut­ta jää ro­mant­ti­se­na seik­kai­lu­na muu­ten hie­man hen­gettömäk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Lester
Pääosissa: Sean Connery
Tarina: Charles Wood
Kuvaus: David Watkin
Musiikki: Patrick Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy