Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rambo: First Blood - Part II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92929EAN: 5050582604054

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­sinäi­nen su­si kai­ve­taan esiin ran­gais­tus­van­ki­las­ta ja lä­he­tetään voi­ton­ha­lua uh­kuen ta­kai­sin Viet­na­miin et­simään ame­rik­ka­lai­sia so­ta­van­ke­ja.

Yk­sinäi­nen su­si kai­ve­taan esiin ran­gais­tus­van­ki­las­ta ja lä­he­tetään voi­ton­ha­lua uh­kuen ta­kai­sin Viet­na­miin et­simään ame­rik­ka­lai­sia so­ta­van­ke­ja. Sa­no­ma on nyt yk­sin­ker­tais­tet­tu kli­sei­den ta­sol­le ja hah­mot man­ke­loi­tu ste­reo­tyy­peik­si, jo­ten ai­vot on pa­ras­ta jättää ovel­le, mut­ta iko­ni­sia koh­tauk­sia syn­nyttä­nyt toi­min­ta rul­laa hi­das­teit­ta.
Köm­pelö ni­miyh­dis­telmä joh­tuu tar­pees­ta yh­distää tämä jat­ko-o­sa en­simmäi­seen Ram­boon, jo­ka jen­keissä tun­net­tiin alun­pe­rin yk­sin­ker­tai­ses­ti ni­mellä "First Blood".

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvanlaatu vaihtelee ykkösosan tavoin asiallisen tarkan ja kalvomaisen pehmeän välillä, mutta nyt kuvan fokus tuntuu erikoisesti muutamaan otteeseen hukkuvan jopa saman otoksen sisällä. Silti kontrasti on kohdallaan, väritoisto puhdasta ja piirtokin pääosin jäsentynyttä, joten tämän komeammassa kuosissa tätäkään elokuvaa tuskin on koskaan nähty. Ääniraita on dialogiltaan moitteettoman selkeä, eivätkä tehosteet särähdä korvaan, mutta erityisen monipuoliseksi kokonaisuutta ei voi luonnehtia. Ekstroissa ykkösosan levyltä tuttu Stallonen haastattelu (9 min.). (IJ)
17/06/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy