Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo II - First Blood - Part II

Rambo - Taistelija 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut.

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut. John Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan Viet­na­min so­dan van­ke­ja Kau­koidästä, kun­nes po­lii­ti­kot pettävät. Ja­mes Ca­me­ron tu­li mu­kaan kä­si­kir­joit­ta­ja­tii­miin. San­ka­rin et­ni­nen taus­ta pal­jas­te­taan sak­sa­lai­sek­si in­tiaa­nik­si!

Kuva, ääni & ekstrat

HD tarjoaa DVD-versioon verrattuna huomattavasti terävämmän kuvan. Ero on melkoisen suuri: kuin vertaisi VHS:ää DVD-hen. Ekstroissa traileri. (PS)
15/09/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92929EAN: 6438137896557

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy