Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hell or High Water

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 570610007943

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­ne­ne­lo­ku­vat, jois­sa ajet­tiin au­toil­la, tun­tui­vat pik­ku­poi­ka­na är­syttä­viltä.

Län­ne­ne­lo­ku­vat, jois­sa ajet­tiin au­toil­la, tun­tui­vat pik­ku­poi­ka­na är­syttä­viltä. Anak­ro­nis­ti­suus ei kui­ten­kaan käy edes mie­lessä, kun kat­soo Hell or High Wa­te­rin ta­pais­ta mo­der­nia elo­ku­vaa, jo­ka on il­mi­selvä län­ne­ne­lo­ku­va.
Sa­mal­la se ku­mar­taa Raoul Wals­hin (o) ja John Hus­to­nin (k) klas­si­kol­le High Sier­ra (1941), jo­ka siir­si län­ne­ne­lo­ku­vis­ta tu­tun ro­man­ti­soi­dun pa­ko­ta­ri­nan gangs­te­ri-e­lo­ku­vaan.
E­lo­ku­va jo­pa pa­nee miet­timään, että on ai­na­kin yk­si maail­man maa, jos­sa Kes­kus­taa ja MTK:­ta oli tar­vit­tu. Ni­mittäin Yh­dys­val­lat.
Hell or Hig hWa­ter muis­tut­taa kes­kilän­nen maan­vil­je­lijöi­den ah­din­gos­ta ker­to­neen John Cou­gar Mel­len­cam­pin lau­lu­ja. Se saat­taa tuo­da mie­leen myös Suo­men vuo­den 1992, kun pan­kit var­muu­den vuok­si veivät pik­kuy­ri­tyk­siä ja pien­ta­lo­no­mis­ta­jia pak­ko­lu­nas­tuk­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 38 min. dokumentit ja puolen tunnin haastattelu. (PS)
10/02/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy