Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valamiehet

Runaway Jury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”Oi­keu­denkäyn­tejä ei saa jättää va­la­mies­ten rat­kot­ta­vak­si”.

”Oi­keu­denkäyn­tejä ei saa jättää va­la­mies­ten rat­kot­ta­vak­si”.
A­me­rik­ka­lai­sen oi­keuskäytännön eri­koi­nen pe­rus­ta, maal­lik­ko, yh­dis­tetään mo­der­nin ih­mi­sen haa­voit­tu­vuu­teen tie­to­kan­to­jen vii­da­kos­sa. Ku­kaan ei ole kos­ke­ma­ton.
E­ri­no­mai­nen oi­keust­ril­le­ri up­pou­tuu ajan­koh­tai­seen ai­hee­seen, pi­meään ase­kaup­paan, jo­ta ase­teol­li­suus epä­suo­ras­ti edistää.
John Cu­sack on myyrä, Ge­ne Hack­man va­la­mies­kon­sult­ti ja Dus­tin Hoff­man idea­lis­ti­nen la­ki­mies. Hack­man ja Hoff­man eivät ole aiem­min näy­tel­leet sa­mas­sa elo­ku­vas­sa. Vas­ta myö­hem­min huo­maan, että tämä pe­rus­tuu John Gris­ha­min teks­tiin. Ih­meen tuo­reen tun­tuis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta profiilit eivät ole kaikkein tarkimmat. Ääniraita keskittyy dialogiin, mutta osoittaa pontevuuttaan ajoittain. Ekstroissa kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta kommentein, kahden avainkohtauksen kommentit, 14+9 min. Hackman ja Hoffman –dokumentti sekä 4+12+6+5+5 min. dokumentit. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107880EAN: 6438044008852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy