Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Darkman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sam Rai­min rak­kaus­kir­je 1930-­lu­vun mons­te­rie­lo­ku­vil­le lai­naa mo­nes­ta läh­teestä ker­toak­seen kes­ken­kas­vui­sen rak­kaus­ta­ri­nan kes­kellä gangs­te­ri­ry­minää.

Sam Rai­min rak­kaus­kir­je 1930-lu­vun mons­te­rie­lo­ku­vil­le lai­naa mo­nes­ta läh­teestä ker­toak­seen kes­ken­kas­vui­sen rak­kaus­ta­ri­nan kes­kellä gangs­te­ri­ry­minää. Nä­kymätön mies, oop­pe­ran kum­mi­tus ja mo­nen­moi­set friik­ki­san­ka­rit si­do­taan tässä yh­teen ha­bi­tuk­seen, jol­le säkä­kor­keu­den an­taa Liam Nee­son.
Ih­mis­so­lu­ja tans­sit­ta­va tie­de­mies (Liam Nee­son) jää hämärä­mies­ten ju­nai­le­man pom­min al­le, mut­ta traa­gi­sen kuo­le­man si­jaan edessä kuo­let­ta­va pi­ruet­ti syyl­lis­ten perässä. Sam Rai­min oman no­vel­lin­sa poh­jal­ta kynäi­lemä toi­min­ta­sir­kus unoh­taa so­luis­ta tär­keimmät, ai­vo­so­lut, mut­ta hie­ve­lee an­siok­kaas­ti mui­ta so­lu­ja nis­ka­vil­lois­ta al­kaen.
E­lo­ku­van leik­kaa­mat­to­muus tai­taa ol­la mark­koin­ti­kik­ka sillä mitään leik­kaa­mi­sen ar­vois­ta ei osu silmään, eivätkä net­tiläh­teet sel­lai­ses­ta myöskään tun­nu tie­toi­sil­ta.

Kuva

Ikäisekseen suorastaan erinomainen kuva on skarppi, vakaa ja värikylläinen. Parhaimmillaan miehen harsot vaikuttavat elävän aidoilta ja scifi-vekottimien detaljit piirtyvät terävästi. Myös väritoisto on asiallisen sarjakuvavaikutteisesti kohdillaan.

Ääni

Myös musikaalinen ääniraita pimputtaa hyvin tahtia eikä dialogia tarvitse koskaan arvailla. Kyseessä on saksalainen julkaisu alkuperäisellä englanninkielisellä ääniraidalla.

Ekstrat

Ekstroissa traileri (sekä englanniksi että saksaksi) ja kuvagalleria. Elokuvan tekstityskieliksi löytyy vain saksa. (IJ)
24/11/2021

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy