Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sea Rex 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 41 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
3D MVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050592897944

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Raf­laa­vas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta tämä on erittäin näpsäkkä IMAX 3D-­do­ku­ment­ti di­no­sau­rus­ten ai­ko­jen me­re­nelä­vistä — eri­tyi­ses­ti niistä suu­rim­mis­ta la­jeis­ta.

Raf­laa­vas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta tämä on erittäin näpsäkkä IMAX 3D-do­ku­ment­ti di­no­sau­rus­ten ai­ko­jen me­re­nelä­vistä — eri­tyi­ses­ti niistä suu­rim­mis­ta la­jeis­ta.
Noin 200 mil­joo­nan vuo­den ajan­jak­son ai­na trias­kau­del­ta lii­tu­kau­del­le kä­sittävä do­ku­ment­ti esit­te­lee ai­ka­kau­den elämän­muo­to­ja vauh­dik­kaa­seen ja in­for­ma­tii­vi­seen sä­vyyn, ku­ten IMAX-e­lo­ku­val­ta odot­taa so­pii, mut­ta uut­ta on 3D-tek­nii­kan esi­mer­kil­li­nen ja lu­moa­va käyttö. In­fog­ra­fii­kat kiep­pu­vat ki­vas­ti ja ih­misnäyt­te­lijät is­tu­vat ti­laan­sa mu­ka­vas­ti, mut­ta an­tau­muk­sel­la luo­dut di­not omas­sa eli­nympä­ristössään ovat ker­ta­kaik­ki­sen va­kuut­ta­vaa kat­sot­ta­vaa. T-Re­xiä ei nähdä kuin etäältä, mut­ta len­to­lis­ko­jen ja me­ren su­la­vien jät­tiläis­ten seas­sa liik­ku­mi­nen on eläh­dyttävä ko­ke­mus 3D-ko­ti­teat­te­ris­sa. Yk­si par­hais­ta nä­ke­mistä­ni IMAX 3D -e­lo­ku­vis­ta.

Kuva & ääni

Huikea 3D kuva herättää yli 65 miljoonan vuoden takaiset lajit upeasti henkiin ja päästää katsojan uiskentelemaan näiden kanssa. Terävä, luonnollinen kuva hyödyntää tilavuutensa virheettömästi, eikä sorru turhaan kikkailuun vaikka tapahtumia riittääkin moneen tasoon. Kaunis, rauhallinen ääniraita säestää kerrontaa sopivan mahtipontisin sävyin.

Ekstrat

Ekstroissa lyhyt mainoshenkinen kooste dokumentista (4 min.), tämän kanssa osin päällekkäinen kooste tekijöiden haastatteluita (4 min.) ja 2D-traileri. Kannessa väärä kesto. (IJ)
26/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy