Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Syvyyden saalistajat

The Deep 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1977Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85762EAN: 5051160251479

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ber­mu­dal­le si­joit­tu­va jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka törmää su­kel­lus­reis­sul­laan mo­nen­moi­sia aar­tei­ta pii­lot­te­le­vaan hyl­kyyn.

Ber­mu­dal­le si­joit­tu­va jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka törmää su­kel­lus­reis­sul­laan mo­nen­moi­sia aar­tei­ta pii­lot­te­le­vaan hyl­kyyn. Kuin suo­raan nuor­ten jän­ni­tys­kir­jois­ta na­pat­tu ta­ri­na aar­tei­neen, puo­li­hir­viöi­neen ja kon­ni­neen pitää ta­pah­tu­mat liik­keellä, mut­ta tun­nel­ma on uni­nen. Par­hai­ten elo­ku­va muis­te­taan­kin Jac­que­li­ne Bis­se­tin puo­lia­las­to­mas­ta uis­ken­te­lu­jak­sos­ta — ja ih­mekkös tuo, sillä har­vem­min märkä­pai­ta­koh­taus­ta on­kaan teh­ty yhtä an­tau­muk­sel­li­ses­ti hap­pi­pul­lo­jen ke­ra me­ren­poh­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauttaaltaan hivenen pehmeä kuva näyttää oikein hyvältä ottaen huomioon, että katsojan ja tapahtumien välillä on yli 30 vuotta ja usein yli 10 metriä vettä. Väritoisto on luontevaa ja huomattavasta rakeisuudesta huolimatta jälki on riittävän tarkkaa ohentamaan Bissettin paitaa muuallakin kuin veden alla. Ääniraita toistaa dialogin minimaalisen kohinan saattelemana. Ekstroissa alkuperäinen making of -dokumentti (49 min.) ja sarja 3-tuntisesta pidennetystä versiosta poimittuja poistettuja kohtauksia (HD yht. 21 min.). (IJ)
22/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy