Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deep Red

Profondo Rosso 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: 013131106992

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ren­pu­nai­nen kau­hu on tun­nel­mal­taan upein Da­rio Ar­gen­ton kau­hu­teos.

Ve­ren­pu­nai­nen kau­hu on tun­nel­mal­taan upein Da­rio Ar­gen­ton kau­hu­teos. Uu­sin­ta­kat­se­lul­ta pa­ri seik­kaa: juo­nen al­kuo­san mee­dio on kuin suo­raan kop­sat­tu Hergén sar­ja­ku­vas­ta Tint­ti ja seit­semän kris­tal­li­pal­loa (1948), jo­ka tun­tuu ole­van ita­lia­lais­ten oh­jaa­jien lem­pial­bu­mi. Elo­ku­va muis­tut­taa en­tistä enemmän Mic­he­lan­ge­lo An­to­nio­nin Blowu­pia. Kun­nia­no­soi­tuk­ses­ta lie­nee ky­se, kos­ka Da­vid Hem­mings (*****) pääo­sit­ti mo­lem­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikaisempiin yritelmiin verrattuna upea kuva. Värit voivat välillä näyttää vaisuilta, mutta ainakin punainen näyttää paremmalta kuin missään aikaisemmassa versiossa. Uusi 5.1 -miksaus ei juurikaan käytä surround-kanavia tai matalinta bassoa. Musiikki toistuu kuitenkin hypnoottisemmin kuin koskaan. Dubbaukset ovat Argenton elokuvissa aina olleet surkeita. Nyt valittava on englannin- tai italiankielinen soundtrack. Huulisynkat ovat molemmissa tapauksessa epätarkat. Mukaan saatiin kohtauksia, joihin löytyi vain italialainen ääniraita. Ekstroissa 25th Anniversary -dokumentti (11 min.), jossa Argento kertoo, miksi hänen käsiään kuvataan aina elokuviensa murhakohtauksiin. Goblin-yhtye myös esittelyssä. Kaksi traileria. R0-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy