Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

El Mariachi/Desperado

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vaik­ka ky­sei­set vä­ki­val­ta­tans­sit eivät ai­van kii­tettä­viin täh­tiin ylläkään, ky­seessä on elo­ku­van teos­ta kiin­nos­tu­nei­den must-­han­kin­ta.

Vaik­ka ky­sei­set vä­ki­val­ta­tans­sit eivät ai­van kii­tettä­viin täh­tiin ylläkään, ky­seessä on elo­ku­van teos­ta kiin­nos­tu­nei­den must-han­kin­ta.
Ro­bert Rod­ri­guez ker­too seik­ka­peräi­ses­ti ekst­rois­sa, kuin­ka toi­min­tae­lo­ku­vas­ta voi­daan tehdä kor­kea­ta­soi­nen nk. shoest­ring -bud­je­til­la. Tästä näkö­kul­mas­ta mo­lem­mat tuo­tok­set ovat hämmäs­tyttä­viä saa­vu­tuk­sia. El Ma­riac­hi on luo­vem­pi, Des­pe­ra­do näyttäväm­pi.

Kuva & ääni

Edellinen on videolle kuvattuna toki rakeinen ja pehmeä, mutta kuvailmaisu tukee tarinan suttuista henkeä mukavasti. Ikävä kyllä kuvaa on kropattu alkuperäisestä 4:3-kuvaussuhteesta. Valikossa pitää muistaa painaa audioksi espanja, sillä muuten aloitat ohjaajan kommenttiraidan. Katso ehdottomasti 9 min. lyhytelokuva Bedhead (****), joka kuvaa mainiosti sisarusten välisiä suhteita.

Ekstrat

Desperado jää sisältään ontoksi. Ohjaajan pioneeritöiden omintakeinen huumori painuu väkivallan taakse. Sliipattu, upea kuva ja todellinen action-ääni. Mukana on takaumia El Mariachiin. Biografiat, traileri, kommenttiraita, kaksi musiikkivideota ja toimintakohtauksen anatomiaa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Robert Rodriguez
Pääosissa: Antonio Banderas

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993/1995Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.66/1.7
Ääniraita: Dolby Surround
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy