Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Super Cool

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018018990

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paas­ti lauk­kaa­va tei­ni­ta­ri­na po­jas­ta, jon­ka ar­ki­nen elämä yrittää ot­taa kiin­ni tämän vil­linä lauk­kaa­van mie­len.

Va­paas­ti lauk­kaa­va tei­ni­ta­ri­na po­jas­ta, jon­ka ar­ki­nen elämä yrittää ot­taa kiin­ni tämän vil­linä lauk­kaa­van mie­len. Tab­le­til­la pii­re­tyt mi­ni­sar­jik­set elävät jo ai­kuis­viih­teen puo­lel­la, mut­ta ar­tis­ti it­se vas­ta opet­te­lee hai­kai­le­maan kou­lun kau­neim­man tytön perään. To­del­li­suus ja se­pi­te ot­ta­vat yh­teen, mut­ta lo­pul­ta näi­den liit­to on hel­pom­pi kuin ku­vi­tel­la voi­si.
E­lo­ku­van te­kijöi­den lis­ta vi­li­see suo­ma­lai­sia ni­miä, eikä lop­pu­tu­lok­ses­ta tar­vit­se ko­kea minkään­lais­ta alem­muu­den tun­net­ta. Au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si on mui­keas­ti koh­dil­laan, näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set var­sin kel­vol­li­sia ja ko­ko­nai­suus vai­vat­ta viih­dyttävä. Juu­ri mitään uut­ta tässä ei tun­nu ta­ri­nal­li­ses­ti ole­van, mut­ta le­vo­ton läppä osuu maa­liin­sa tuon tuos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni hoitavat molemmat tonttinsa suurieleisen osaavasti. Mielikuvitus laukkaa ja tekniikka pysyy ilahduttavasti perässä. Ekstraton. (IJ)
26/09/2022

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy