Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karate Kid

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Jo hie­man pa­ri­kymp­pi­senä tämä tun­tui ai­he­pii­riltään niin lap­sel­li­sel­ta, et­tei edes sar­ja­ku­viin viit­si­nyt ver­ra­ta.

Jo hie­man pa­ri­kymp­pi­senä tämä tun­tui ai­he­pii­riltään niin lap­sel­li­sel­ta, et­tei edes sar­ja­ku­viin viit­si­nyt ver­ra­ta. Kenkä nou­si jo 1970-lu­vul­la tur­han usein Suo­men­kin ka­duil­la, kun tyhjäpäät kä­vivät muu­ta­man al­keis­kurs­sin sa­lil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja pehmeä kuva, mutta sentään anamorfinen. DS-ääniraita ajaa asiansa, mutta takakaiuttimet ovat vähällä käytöllä. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy