Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Goosebumps

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

R.L. Sti­nen las­ten­kir­joi­hin poh­jaa­va kum­mi­tus­seik­kai­lu hir­viöistä, jot­ka pää­sevät va­paak­si pik­ku­kau­pun­gis­sa.

R.L. Sti­nen las­ten­kir­joi­hin poh­jaa­va kum­mi­tus­seik­kai­lu hir­viöistä, jot­ka pää­sevät va­paak­si pik­ku­kau­pun­gis­sa. Nät­ti ja näyttävä seik­kai­lu ryn­nii eteenpäin sydä­mellä ja ete­ne­mi­sen vim­mal­la kuin Ju­man­ji-pe­li kon­sa­naan. Ta­ri­nan pääo­sas­sa ovat nyt it­seoi­keu­te­tus­ti var­hais­nuo­ret ja kir­jo­jen si­vuil­ta loik­ki­vat mons­te­rit, mut­ta Jack Black pitää hy­vin perää.
E­lo­ku­van kuo­si on se­kin nä­tis­ti koh­dil­laan. Miljööstä ei puu­tu skaa­laa tai eloa, ja mie­li­ku­vi­tus kuk­kii ar­kis­ten puit­tei­den sisällä mauk­kaas­ti. Myös tie­to­ko­ne­te­hos­teet ovat vai­vat­ta tehtä­viensä ta­sal­la.

Kuva

Miellyttävän jäsentynyt kuva on hitusen puuteroitu, mutta pitää hyvin kuosinsa niin väkijoukossa kuin varjoissa. Väritoisto taittaa aavistuksen aurinkorasvan ja persikoiden kautta Georgian suuntaan, mutta on jäsentynyt, vakaa ja ilmeelleen uskollinen. Elokuva onkin kuvattu Madisonissa, mutta Georgian osavaltiossa eikä Delawaressa kuten elokuvan tarina väittää.

Ääni

Siistin huoliteltu ääniraita soi luontevasti ja tilaansa kevyesti levittäytyen. Musiikkiraita on elävä ja alati läsnä.

Ekstrat

Ekstroissa vaihtoehtoinen alku ja loppu, poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
02/01/2024

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162364771

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy