Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mile 22

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018013278

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Häm­mentävän huo­no toi­min­tajännä­ri val­tion huip­pu­sa­lai­ses­ta is­ku­ryhmästä, jo­ka rat­koo ra­dioi­so­toop­pe­ja kos­ke­via suur­val­tajän­nit­teitä lyi­jyllä.

Häm­mentävän huo­no toi­min­tajännä­ri val­tion huip­pu­sa­lai­ses­ta is­ku­ryhmästä, jo­ka rat­koo ra­dioi­so­toop­pe­ja kos­ke­via suur­val­tajän­nit­teitä lyi­jyllä. Tylsä ja riuh­to­va elo­ku­va on juu­ri sitä mitä Wahl­ber­gin ja Ber­gin yh­teis­työltä so­pii odot­taa Dee­pwa­ter Ho­ri­zo­nin jäl­keen kun vaa­ti­mus to­si­ta­ri­nan jon­ki­nas­tei­ses­ta seu­raa­mi­ses­ta jä­tetään vielä pois. Mies­ten edel­li­nen yh­teis­työ Pat­riots Days jää nyt poik­keuk­sel­li­sek­si on­nis­tu­mi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on virkeä ja teknisesti tasokas. Ääniraita keskittyy banaaliin, mutta veitsenterävään dialogiin ja tyystin geneeriseen musiikkiraitaan. Ekstraton. (IJ)
13/03/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy