Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Murder Mystery

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia ame­rik­ka­lais­pa­ris­kun­nas­ta, jot­ka pää­sevät Eu­roo­pan hää­mat­kal­laan osak­si vä­rikästä mur­ha­mys­tee­riä.

Vet­reä ko­me­dia ame­rik­ka­lais­pa­ris­kun­nas­ta (A­dam Sand­ler ja Jen­ni­fer Anis­ton), jot­ka pää­sevät Eu­roo­pan hää­mat­kal­laan osak­si vä­rikästä mur­ha­mys­tee­riä. Vä­li­me­ren seik­kai­lu tai­tei­lee viih­dyttäväs­ti kah­jo­ko­me­dian ja agat­hach­ris­tien vä­li­maas­tos­sa tar­joil­len vat­san­poh­jal­le nau­ru­ja ja ai­vo­nys­tyröil­le ke­vyttä har­joi­tus­ta. Har­mi­ton, mut­ta ei ham­paa­ton elo­ku­va ei lu­nas­ta kaik­kia odo­tuk­sia, mut­ta viih­dear­vot ovat koh­dal­laan pop­pa­rei­den ka­ve­rik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja virkeä ääniraita. (IJ)
17/12/2019

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy