Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kahden miehen helvetti

Hell in the Pacific 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ja­pa­ni­lai­nen up­see­ri ja jenk­ki­lentäjä ran­tau­tu­vat sa­mal­le saa­rel­le.

Ja­pa­ni­lai­nen up­see­ri (Tos­hi­ro Mi­fu­ne) ja jenk­ki­lentäjä (Lee Mar­vin) ran­tau­tu­vat sa­mal­le saa­rel­le. Mie­hillä ei ole yh­tei­senä kie­lenään muu­ta kuin vi­hol­li­suus. Vas­ta pa­kon sa­ne­le­ma­na he pys­tyvät yh­teis­työhön.
Oh­jaa­ja John Boor­man jat­koi hyvää yh­teis­työtään Mar­vi­nin kans­sa, sillä Point Blank il­mes­tyi edel­li­senä vuon­na. Ku­ten on mo­neen ker­taan jo aiem­mis­sa yh­teyk­sissä ar­vioi­tu, lop­pu on hu­tais­tu ja epä­tyy­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuvaa on pan&scannattu ikävällä tavalla. Monoraita on yllättäen jopa lämminsävyinen. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy