Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wonder Boys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kah­mi­nut ai­kui­nen ta­ri­na kir­jal­li­suu­den pro­fes­so­ris­ta ja tämän op­pi­laas­ta.

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kah­mi­nut ai­kui­nen ta­ri­na kir­jal­li­suu­den pro­fes­so­ris­ta ja tämän op­pi­laas­ta. Il­ta-Sa­no­mien krii­tik­ko Tar­mo Pous­su pi­ti vas­taa­not­toa liian­kin myön­tei­senä. Hän oli luul­ta­vas­ti oi­keas­sa, mut­ta tämä on edel­leen haus­ka, pik­ku­fik­su draa­ma/­ko­me­dia. Ei sen enempää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, vakaa kuva. Ääniraita ei juurikaan viljele tilatehosteita, mutta toimii tyylikkäästi. Ekstroissa haastatteluja, upea Pittsburghin interaktiivinen kartta ohjaajan opastamana, viisi musiikkinäytettä ohjaajan spiikkauksilla, elokuvan tunnelmaan vaikuttaneen Bob Dylanin 5 min. esittely, Dylanin J. J. Calen tyylinen musiikkivideo "Things Have Change" ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy