Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai - 25th Anniversary Collector's Edition

Jaws 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kat­soin pik­ku­poi­ka­na vie­restä, kun edes­men­nyt Ir­me­li Sal­la­mo kään­si Pe­ter Bech­leyn kir­jaa Jaws.

Kat­soin pik­ku­poi­ka­na vie­restä, kun edes­men­nyt Ir­me­li Sal­la­mo kään­si Pe­ter Bech­leyn kir­jaa Jaws. Ir­me­li tuu­ma­si, että tämä myy pal­jon.
Mut­ta myi elo­ku­va­kin ja aloit­ti oh­jaa­ja Ste­ven Spiel­ber­gin uran räjäh­dysmäi­sellä te­hol­la.
Mo­ni luu­li pitkään, että jaws (leuat) tar­koit­taa hai­ka­lo­ja. Spiel­berg puo­les­taan muis­te­lee, että ajat­te­li kässä­rin ker­to­van ham­maslääkä­ristä.
Yk­si kesän 2000 odo­te­tuim­pia DVD-le­vyjä. . Ja tämänhän kat­soo vaik­ka kuin­ka mo­neen ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Uudelleen masteroitu kuva ja ääni. Aiemmin rakeinen alkujakso biitsillä näyttää nyt erinomaiselta. Panavision-kuva oli teatterissa 2.39:1. 5.1-ääniraita antaa muhkeaa tukea visuaalisesti kauniille ja teknisesti virheettömälle kuvalle. Aivan kaikkia roskia ei ole saatu putsattua. Teattereihin tämän levitti Universal.Tukevaa tarjontaa: 50 min. Making of, 11. min poistettuja kohtauksia, minuutti epäonnistuneita ottoja, Shark World -dokumentti, stillkuvia, storyboard-piirroksia, näytönsäästäjä, trailereita, faktaruutuja, biografioita ja "Get Out of the Water". (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Roy Scheider
Tarina: Peter Benchley Carl Gottlieb
Kuvaus: Bill Butler
Musiikki: John Williams

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy