Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Näin koulutat lohikäärmeesi - 3D

How to Train Your Dragon - 3D 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­lo­ku­van ni­mestä pää­tel­len ky­se voi­si ol­la le­lu­lo­hikäär­meen kyl­kiäi­senä tu­le­vas­ta li­su­ke­le­vystä, mut­ta en­nak­ko­luu­lot osoit­tau­tu­vat iloi­ses­ti tur­hik­si.

E­lo­ku­van ni­mestä pää­tel­len ky­se voi­si ol­la le­lu­lo­hikäär­meen kyl­kiäi­senä tu­le­vas­ta li­su­ke­le­vystä, mut­ta en­nak­ko­luu­lot osoit­tau­tu­vat iloi­ses­ti tur­hik­si. Drea­mWorks-s­tu­dioi­den loih­ti­ma vauh­di­kas ja sydä­mel­li­nen seik­kai­lu si­joit­tuu vii­kin­kien ja lo­hikäär­mei­den taia­no­mai­seen maail­maan, jo­ta näi­den kah­den lei­rin vä­li­nen kah­tia­ja­ko on mää­rittä­nyt jo liian pitkään. 300 vuo­ti­nen so­ta on vih­doin päät­tymässä kun vii­kin­kipääl­likön po­jas­ta keh­key­tyy var­si­nai­nen lo­hikäär­me­kuis­kaa­ja.
E­pi­so­di­mai­nen seik­kai­lu hur­maa lap­siystäväl­li­sellä vauh­dik­kuu­del­laan, nok­ke­lal­la ko­mii­kal­laan ja lu­moa­val­la ku­vas­tol­laan, mut­ta sinällään sym­paat­ti­set hah­mot jäävät jok­seen­kin etäi­sik­si mo­niin mui­hin sa­man ka­li­be­rin las­ten elo­ku­viin näh­den. Elo­ku­va pe­rus­tuu eng­lan­ti­lai­sen las­ten­kir­jai­li­jan Cres­si­da Cowel­lin sa­man­ni­mi­seen kir­jaan, jol­le on myös il­mes­ty­nyt usei­ta jat­ko-o­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ottaa kaiken irti viikinkien ja lohikäärmeiden satumaisesta maailmasta. Kaikki sammaleen peittämistä kallioista, tultasyökseviin lentoliskoihin ja lentäessä ohi kiitäviin maisemiin näyttää komealta. Vaikuttavan dynaaminen 3D-kuva loistaa erityisesti ilmaosioissa ja massakohtauksissa, mutta myös pienemmissä kohtauksissa on eloa ja ilmeikkyyttä. Hienon musiikkiraidan säestämä ääniraita on tarjolla suomeksi DD5.1-muodossa ja alkuperäiskielellä englanniksi häviöttömänä Dolby TrueHD 7.1 -raitana. Tekstitystvaihtoehtoja ei ole tarjolla, mutta dubbi onkin 3D-kuvan kanssa parempi vaihtoehto. Julkaisu on ekstraton, joskin Megamindin 3D-traileri voidaan melkein jo katsoa mainitsemisen arvoiseksi lisukkeeksi. (IJ)
30/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 230620EAN: 7332505003457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy