Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likainen tusina

The Dirty Dozen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ab­sur­di ai­he ei hait­taa juu­ri­kaan toi­min­taa.

Ab­sur­di ai­he ei hait­taa juu­ri­kaan toi­min­taa. Liit­tou­tu­neet palk­kaa­vat jou­kon mur­ha­mie­hiä it­se­mur­hais­kuun nat­se­ja vas­taan. To­sielämässä up­see­reil­ta oli­si au­kais­tu kurk­ku he­ti so­pi­van ti­lai­suu­den tul­len. Enää ei täl­lai­sia elo­ku­via oli­si suu­ril­la stu­dioil­la­kaan va­raa tehdä. XXL-luo­kan ni­met (Lee Mar­vin, Er­nest Borg­ni­ne, Char­les Bron­son, Tel­ly Sa­va­las, John Cas­sa­ve­tes, Ro­bert Ryan, Geor­ge Ken­ne­dy) ni­mittäin mak­sa­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja rujo kuva. DS-raita keskittyy dialogiin. Ekstroissa 9 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.22
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 75811EAN: 7321944650797

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy