Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Changeling - vaihdokas

Changeling 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

C­lint Eas­twoo­din va­kaal­la kä­dellä luot­saa­ma draa­ma ker­too hur­jan ta­ri­nan yk­sin­huol­ta­jaäi­distä, jon­ka ka­don­neen po­jan po­lii­si pa­laut­taa ko­tiin 3 tuu­maa ly­hyempänä ja erinäköi­senä.

C­lint Eas­twoo­din va­kaal­la kä­dellä luot­saa­ma draa­ma ker­too hur­jan ta­ri­nan yk­sin­huol­ta­jaäi­distä (e­ri­no­mai­nen An­ge­li­na Jo­lie), jon­ka ka­don­neen po­jan po­lii­si pa­laut­taa ko­tiin 3 tuu­maa ly­hyempänä ja erinäköi­senä.
Vuo­den 1928 to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va käyn­nis­tyy Kau­niin mie­len ja sa­la­liit­tojännä­rin kieh­to­va­na se­koi­tuk­se­na, vie yk­silön sor­ron ja kor­rup­toi­tu­neen edes­vas­tuut­to­man val­lankäytön häi­rit­se­viin mit­toi­hin ja päät­tyy mu­ser­ta­vaan lop­pu­rat­kai­suun, jo­ka aa­vis­tuk­sis­ta huo­li­mat­ta tu­lee seinän ta­kaa. Hä­kel­lyttä­vintä kai­kes­sa on kui­ten­kin se ele­gant­ti ja luo­moa­van ku­vauk­sel­li­nen ta­pa, jol­la oh­jaa­ja Eas­twood saa su­lau­tet­tua mo­ni­nai­set ja usein ah­dis­ta­vat tee­mat yh­teen ti­paut­ta­mat­ta nuot­tia­kaan mat­kan var­rel­la.

Kuva & ääni

Ensiluokkainen kuva ja ääni. Erinomainen kuva näyttää väritoistoaan myöten onnistuneesti patinoidulta eikä kuvan tarkkuuskaan jätä sijaa moitteille. Clint Eastwoodin rauhallinen pianomusiikki soi tapahtumien taustalla hienosti ja muutoinkin äänimaailma on hiottu ja hillityllä tavalla myös tilava.

Ekstrat

Ekstrojen keskeisintä antia on kattava kolmikanavainen kuva-kuvassa-toiminto, joka esittelee elokuvan tekoa, Los Angelesia ennen ja nyt sekä elokuvan takana olevaa tositarinaa. Lisäksi mukana on lyhyet koosteet elokuvan tekemisestä (HD 14 min.) ja Angelina Jolien roolista (HD 5 min.). (IJ)
21/01/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207979EAN: 5050582612271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy